Har du enda ikke hørt om ToneroseDesign? Vel, da er det sannelig på tide. Tone er en dame fra drammen som kan lage de lekreste kaker til spesielle anledninger. Alt fra barnedåper, bursdager, babyshower’s eller utdrikningslag. Men vi er selvsagt spesielt imponert over bryllupskakene hun lager. Tone tar gjerne imot kakeønsker og kan selvsagt lage en kake ut fra et bilde dere har funnet på nettet. Likevel, det som kanskje er mest spennende er å designe en helt unik bryllupskake som plukker opp unike ting ved brudeparet og dermed den røde tråden enten i form av bryllupstemaet, eller inspirert av brudens brudekjole. Vanligvis får Tone tilsendt bilder av brudekjolen, smykker, invitasjonene, blomster, bordpynt etc. – hvorpå hun kommer med et forslag til et personlig design hvor det er hentet inn flere av elementene fra bryllupet og bryllupstemaet.

I tillegg til å lage eksklusive designkaker, kan hun også hjelpe til med å gjennomførte fargekoordinerte kakebord med vakre trykksaker.

Når det kommer til pris avhenger dette noe av størrelse og design, men hun ligger ca. på samme pris som bryllupskaken fra din lokale baker.  Forskjellen er at du hos ToneroseDesign kan få akkurat det du vil, og hun synes det er spesielt hyggelig med personlige bryllupskaker.

Noen bilder av ToneroseDesigns bryllupskaker:

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter
0

Legg igjen en kommentar