Brudeparet forteller om dagen: «Selv om vårt bryllup verken var luksuriøst eller stort, det var akkurat slik vi ønsket. Vi ville aldri ha endret noe.» For oss var det viktig at bryllupet var personlig og originalt. Selv de største bryllups skeptikerne i vennegjengen ble overrasket over at et bryllup kunne være så koselig og personlig».

Fotografen for dagen var Redijus Anikanovas, han forteller: «Første gang jeg møtte Inga og Rokas la jeg fort merke til at de hadde øye for detaljer. Jeg vil definere stilen deres som «steampunk» hvilket også var grunnen til at nettopp klokkene ble sentrum for bryllupsdagen deres. Det var et stort team av leverandører som stod bak detaljene men brudeparet hadde også gjort mye selv, slik som å male gjestebok-tre, lage CD’er med kveldens musikk som velkomstgave til gjestene, ideer til menyen, invitasjonskort og mange andre søte og vakre DIY ting.

Seremonien ble holdt i Klaipeda, en botanisk hage full av trær i blomst. Brudeparet hvisket «Ja, det gjør jeg» til hverandre under klokkebuen og den store klokken ble stoppet på 13:00 for å symbolisere en start på det nye livet sammen.
Bryllupsmiddagen med påfølgende fest ble holdt i Friedrichs Arcade, der alle gjestene ble møtte velkommen med brudens fars signatur cocktail. Alle gjestene satt på ulike dekorerte bord som hadde hvert sitt unike vintage preg. Alle klokkene som hadde stoppet ga et inntrykk av at tiden hadde stoppet, dette gjorde at alle gjestene og de nygifte kunne nyte en utrolig romantisk kjærlighetsfeiring.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter
0

Legg igjen en kommentar