Så fort bryllupsinvitasjonene er lagt i postkassen og man tar et lettelsens sukk etter en stressende siste liten gjestelisteskriving og slikke på frimerker-innspurt, ikke før man har fått satt seg til rette i sofaen – da begynner sms’ene å hagle inn. «Hva ønsker dere i bryllupsgave?» lyder spørsmålene.

Det er ikke lett å finne ut hva man skal ønske seg, i dag er det stadig mer vanlig å ønske seg penger, enten det er til bryllupsreisen eller til huslånet, men det føles ofte feil å bare ønske seg penger. På bryllupsmesser finner man ofte bra tips og triks fra ulike leverandører som står på stand. Det som er viktig å tenke på er at dere 1) Lager en bryllupsliste på nett, slik at dere unngår å få 4 klin like kjøkkenmaskiner og  2) lager bryllupsønskeliste som har både store (les dyre) ting blandet med litt mindre ting. Ofte er det hyggelig om noen i vennegjengen har gått sammen om å kjøpe en større ting til brudeparet.

De fleste butikker som har interiør, serviser og bestikk tilbyr å lage lister for dere, listene blir lagt på nett og butikkene har mulighet til å søke dere opp på navn og bryllupsdato slik at gjestene kan krysse av hva de har kjøpt.

Det er ofte en fordel å gå innom litt ulike butikker for å se ting i virkeligheten, men selve listen (så fort du har notert deg hva du liker) kan enkelt lages på nett. Et av disse stedene er bryllupslisten.no fra Christiania GlasMagasin:

ønskeliste bryllup

Her kan man finne mye forskjellig, og i mange forskjellige prisklasser, lekre vinglass fra Hadeland Glassverk, Champagnekjøler, Vaser fra Ittala, Karafler med mer. Dessuten, velger du å legge igjen gavelisten hos bryllupslisten.no, får du to vakre glass fra Hadeland Glassverk som takk!

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter
0

Legg igjen en kommentar