Glennewedding har profesjonelle bryllupsdesignere som spesialiserer seg på eksklusive bryllup hvor de tilbyr forlovede par planlegging, koordinering og design av bryllup.

Når ønsker, behov og muligheter er klargjort anbefaler designerne leverandører for å lage et skreddersydd bryllup. Glennewedding blir dermed mellomleddet mellom dere som brudepar og leverandørene, og begge parter forholder seg kun til Glennewedding. Dere kan som brudepar helt selv bestemme hvor delaktige dere ønsker å være i planleggingen. Bryllupsdesignerne fra Glenneweddings vil være tilgjengelige for assistanse hele døgnet under planleggingen. Designerne har løpende kontakt med dere helt fram til bryllupsdagen og er personlig tilstede på selve dagen.

Designerne som står bak Glenneweddings er utdannet i USA og er sertifiserte bryllupsplanleggere. Årlig deltar bryllupsdesignerne på messer og konferanser i Los Angeles, New York og London for å innhente kunnskap om de nyeste trender fra den ledende bryllupsindustrien i utlandet. For litt over ett år siden var de blant annet på bryllupsmesse i Beverly Hills, Los Angeles, og for noen måneder siden var de på messe i London.

«Vi mener at Norge har mye å hente fra den utenlandske bryllupsindustrien. Derfor er det viktig for oss å hele tiden være informert slik at kundene våre får tilgang til de nyeste trendene markedet har å tilby»

Glennewedding

Fotograf: Eline Jacobine – www.elinejacobine.com

Glenneweddings har følgende tips til dere som akkurat har begynt å planlegge et eksklusivt bryllup:

· Finn lokale og sted for vielsen før dere setter bryllupsdatoen. Det kan være vanskelig å finne drømmelokale som er ledig hvis dere må forholde dere til en spesifikk dato.

· Velg 2-3 farger som dere forholder dere til. For å oppnå et mer eksklusivt uttrykk kan det være en fordel å velge gull eller sølv som en av basisfargene.

· Å planlegge et eksklusivt bryllup er krevende. Derfor er det viktig at du har profesjonelle og kvalitetssikrede leverandører.

· Legg vekt på detaljer. Dette gjør bryllupet unikt, noe som er viktig i et eksklusivt bryllup.

· Få tak i invitasjoner som er skreddersydd til bryllupet. Det er få muligheter for dette i Norge, derfor har vi i Glennewedding designet en egen eksklusiv kolleksjon for kundene våre.

· Gi gjerne en hilsen til gjestene i from av en liten gave. Dette setter de stor pris på. Enten kan det settes en liten gave på hver tallerken eller på hotellrommene gjestene bor på.

· Lag et testbord før bryllupet og ta bilde av det. Mange har ikke nok dekorasjon på bordene, og ser først dette i ettertid. Vi i Glennewedding viser derfor alltid et testbord for kundene våre.

Glennewedding

Fotograf: Eline Jacobine – www.elinejacobine.com

Glennweddings har sett følgende bryllupstrender for 2014:

· Fotobokser har de siste årene tatt helt av i USA, og vi ser at trenden begynner å komme til Norge også. Vi tror at i 2014 vil man legge merke til fotoboksen og varianter av den. Det morsomme med fotoboks er at det gir gjestene noe å gjøre i bryllupet. Det er vanlig å legge ved litt rekvisitter som gjester kan bruke. Etter bryllupet sitter brudeparet igjen med morsomme bilder av venner og familie.

· Kontraster er alltid morsomt å leke med i et bryllup. En kontrast vi tror blir mer populært i 2014 er natur blandet med interiør. For eksempel en hage med sofa og kaffebord. Dette er noe man normalt har inne i huset, men så blir det flyttet ut på den store dagen. Her oppnår man et annerledes og spesiell uttrykk. Lysekroner kommer vi også til å se mer til, men gjerne utenfor. f.eks. i trær.

· Lyse farger kommer vi til å se masse av i 2014. Ikke bare lys rosa, men alt fra mintgrønn til lysegul. Vi i Glennewedding liker å blande dette med enten gull eller sølv for å gjøre bryllupet enda mer elegant. Blonder og andre feminine elementer kommer fortsatt til å være merkbart tilstede i 2014.

· Mat i miniatyrform kommer vi også til å se mer av til neste år. Dette er morsomt for gjestene, og letter å spise. Her kan man lage miniatyrer av alt egentlig, eksempler her vil være alt fra hamburgere, til små paier, is og taco.

Les mer på www.glennewedding.no

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter
1

Legg igjen en kommentar