Silja-Marie og Alexandra Kentsdottir er to søstre som driver bedriften Kentsdottir Art & Production. De elsker å lage filmer og har gjort det hele deres liv. Silja-Marie og Alexandra kommer opprinnelig fra Island, er bosatt i Sverige, men tar oppdrag i hele Norden.

«Det som lokker mest med film er at du ikke bare ser eller hører noe, men at alle komponenter i en film skaper en følelse hos titteren». Søstrene har jobbet med alt fra musikkvideoer, dokumentarer og bedriftsfilmer men det var i sommer de bestemte seg for å også filme i bryllup. Stadig flere brudepar velger å ha med en videograf i tillegg til bryllupsfotografen.

«Vi ønsker å forevige følelsene som oppstår i løpet av en bryllupsdag og hjelpe brudeparet med å huske de følelsene de har for hverandre» – forteller søstrene.

Nedenfor ser du en produksjon de gjorde i sommer. «Da vi filmet Karl og Cicci (brudeparet i filmen) fikk vi følge dem hele dagen, fra forberedelsene da bruden satt i sminkestolen til vigselen og festen. Vi var med hele dagen og fikk oppleve en kjærlighetsfest vi aldri har sett maken til. Vi mener at en ca. 5 minutter lang film er perfekt tid for å kunne vise godbiter fra en bryllupsdag. En 5 minutters film kan du dele på Facebook, sende til dine venner og kjære slik at de kan oppleve øyeblikket nok en gang, eller for de som kanskje ikke hadde muligheten til å delta».

Kan en bryllupsfilm være noe for nettopp ditt bryllup? Ta kontakt med alexandra@kentsdottir.se eller silja@kentsdottir.se eller les mer om dem på deres webside.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter
0

Ett svar til “Videograf – en ny trend for bryllup fremover”

Legg igjen en kommentar