bryllupskake oslo

«Vi lager ikke marsipankaker» sier Elise fra Sverre Sætre Konditori, med et glimt i øyet så klart.

Sverre Sætre Konditori i Oslo lager spesielle bryllupskaker skreddersydd for nettopp ditt bryllup og de synes det er ekstra hyggelig å kunne tilby noe mer enn et lite utvalg standardiserte kaker. Det slår oss at her kan man faktisk få en skreddersydd bryllupskake for nesten samme pris som de tradisjonelle konditoriene som Baker Hansen, W.B Samson osv. tar betalt (og de kakene har man jo smakt minst hundre ganger før).

Da vi kom til prøvesmake-timen stod det klart 7 lekre små kakebiter plassert utover et glassbord. Alt fra dyp mørk sjokolade til lekker ostekake, nøttebunner, fromasj og fruktig gelé. Elise hadde mange forslag til smak og utseende, «velg gjerne kaker med sesongens frukt og bær» tipset hun.

Da vi var igjennom alle smakebitene var det vanskelig å finne en soleklar favoritt, de var jo så gode alle sammen! Dere må nesten ta en prøvetime selv!! Men skulle vi måtte velge én av dem var ostekaken deres helt himmelsk, Elise fortalte at de kunne spraye kaken med hvit sjokolade og pynte med friske hvite eller lilla roser, resultatet vil helt garantert overaske bryllupsgjestene deres. Se nedenfor for noen eksempler på hvordan kakene kan dekoreres.

Kom gjerne innom dem for prøvesmaking og en prat i Niels Juels gate 70b på Briskeby eller kontakt dem på E-post: post@sverresaetre.no Telefon: +47 22445400 eller på Facebook.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter
0

Legg igjen en kommentar