Bryllupsplanlegger Annette Elvhaug etablerte i februar 2013 firmaet its HAPPENING bride & event, på bakgrunn av den økende etterspørselen etter profesjonelle bryllupsplanleggere. Vi var så heldige å treffe henne på Losby gods bryllupsmesse hvor hun fortalte litt om selskapet og trendene fremover. «Det blir sagt at 1/3 av alle som gifter seg i USA benyttet seg av profesjonelle bryllupsplanleggere, nå har trenden kommet for fullt til Norge» forteller hun. ”Jeg hadde en liten gründer i magen og ønsket å kombinere organisering med det å jobbe med mennesker. Det å få lov til å være med på å skape en så viktig og uforglemmelig dag for 2 personer – det er virkelig en drømmejobb!”

Om trendene innen brud og bryllup for 2014 kunne Annette summere opp:

  • Brudebildet for 2014 er som hele motebildet svært fokusert på individualitet – vi ønsker ikke lenger å se ut som alle andre, og fokuset ligger i å finne kjole, lokasjon, pynt som er tilpasset en selv (brudeparet).
    Det er ikke lenger bare prinsessekjoler, men alle typer av silhuetter i alt fra florlette stoffer, ren silke til blonder.
  • Vi ser at det dukker opp mye bare rygger og kjolene har nok blitt mer sexy enn på lenge. Her kommer et lite etikettetips: Om man skal gå for en litt mer sexy variant er det mer passende å ha det til et ettermiddags/kveldsbryllup. Bar rygg er absolutt ikke feil i kirken, men det er nok en bestemor eller tante som vil få kaffen i vrangstrupen om bruden ser naken ut under blondene.
  • Til og med nye fargetoner har blitt mer vanlig i trendbildet, selv om de aller fleste fortsatt velger det hvite tradisjonelle, ser man at det dukker opp spennende fargetoner – alt fra lys nude til mørk lilla/grå.
  • Når det kommer til pynten er tiaraen byttet ut med hodebånd og slør – OH YESS!!! det romantiske sløret er også tilbake for fullt!

Vil du få hjelp til å planlegge ditt bryllup, ta kontakt på E-post: annette@itshappening.no eller Telefon: +47 92093811

bryllupsplanlegger

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter
0

Ett svar til “Its HAPPENING – Bryllupsplanlegger Annette Elvhaug”

  1. […] Sjekk ut innlegget på den fine bloggen deres her. […]

Legg igjen en kommentar