Tidligere denne uken var vi så heldige å få prøve Sandbergs fantastiske ringer i butikken på Eger. Foruten butikken i Oslo, som ble åpnet i 2011, har de egne butikker i Stockholm og Tokyo. Den typiske Sandberg-kunden er moderne og godt etablert i alderen 25-45 år, som ønsker et unikt smykke. Pia Artling var tidligere designer for det svenske merket Sandberg Tyg & Tapet, men designer nå mesterverker av smykker. Ringene kan lages og tilpasses spesielt til deg, enten du vil ha gult, hvitt eller rosegull, og kanskje en farget diamant. Vi falt veldig for de brune diamantene. Det unike med smykkene er at de er helt fantastiske når man mikser de, for eksempel en ring i rosegull med hvit diamant, en i gult gull med brune diamanter og en i hvitt gull med banket overflate. Mulighetene er uendelige.

IMG_4212IMG_4209IMG_4227IMG_4234

Et utvalg av våre favoritter

sandberg smykkersandberg smykkersandberg gifteringersandberg smykkersandberg smykkersandberg smykkersandberg smykkersandberg smykkersandberg smykker

Prisen på ringene starter i underkant av 10.000,- og kjøper man gifteringer hos Sandberg, får man låne en av de nydelige diademene på den store dagen. Vi var også så heldige å få Sandberg skillpadden i nøkkelring, kjempesøt!

1375884_10153260640905203_1823114667_n

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter
0

2 svar til “Diamonds are forever”

  1. Sandberg sier:

    Hej tjejer! Tack för att ni tog er tid och hälsade på oss och för ert fina blogginlägg :) Vi är så glada för det! Ni är välkomna tillbaka precis när som helst. Ha en fin höst önskar Lotta och Magdalena på Sandberg.

    • brudeblogg sier:

      Tusen takk! Det var virkelig en drømmedag å få komme til dere å prøve ringer, de er kjempefine! Si ifra når dere slipper nye kolleksjoner så kommer vi gjerne å prøver igjen 😉 Fin høst til dere også & keep up the good work! :-) klem fra Eva & Aina

Legg igjen en kommentar