En av jentene bak Brudeblogg, Eva, stod som brud tidligere i år og er stor tilhenger av heldags bryllupsfotografering. Å ha en fotograf som følger brudeparet hele dagen (og kvelden) blir stadig mer vanlig, da er det gode muligheter for koselige minner i ettertid. Alle vil vi ha flotte bryllupsbilder fra bryllupsdagen og man kommer selvfølgelig langt med å booke en dyktig bryllupsfotograf, men det er lett å glemme at man skal lage takkekort i ettertid etc. Her kommer en liten guide til bilder du bør minne bryllupsfotografen på å ta.

Bryllupsbilder fra forberedelsene både for bruden og brudgommen. «Sminkestolen», «brudekjolen på kleshenger» og «forlover hjelper på med kjolen»-bildene har blitt en yndling. Da er det litt ekstra gøy om brudekjolen henger på noe annet enn plasthengeren man får med fra brudekjolebutikken. Stadig flere velger å bestille en egendesignet kleshenger, enten med eget bryllupsmonogram på eller «Mrs XX», «Bride» eller andre morsomme ting. DeighanDesign har flere ulike farger og design.

Husk også å få tatt et nærbilde av brudebuketten, gjerne med gifteringen/forlovelsesringen i blomstene.

Når det gjelder portrettbildene er det ikke lenger vanlig å se rett inn i kamera, de vakreste bildene er ofte når brudeparet er fokusert på hverandre, eller ser drømmende bortenfor kameralinsen. Portrettbildene er også en glimrende tid å ta shots til takkekortet, denne banneren er fra Thelaneslifestyle.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter
0

Legg igjen en kommentar