De fleste av sesongens brylluper er gjennomført og da begynner naturligvis planleggingen av bryllupsreisen. Nå som høstmørket sniker seg på er det fristende å drømme om krystallklart hav, strand og bad. Bora Bora er en vulkansk øy i Fransk Polynesia i det sentrale sydlige Stillehavet. Øyen ligger omtrent 265 km nordvest for Tahiti. Øya er 10 km lang og 4 km bred, og er omringet av fantastiske korallrev og to store fjell – Otemanu på 727 meter og Pahia med tvillingtoppene på 685 meter.

Selv om Bora Bora byr på late dager på stranden finnes mange ulike aktiviteter man kan benytte seg av: helikopterturer, fotturer eller utflukter i firehjulstrekker til øyas indre, rideturer, paragliding, seilturer i lagunen, båter med glassbunn, havfiske, piknik på en liten koralløy (motu) og foring av rokker og haier er noen få aktiviteter man kan ta del i. Paradisreiser er en av mange turoperatører som tilbyr reiser hit.

Hvis du i tillegg vil benytte muligheten til å slå sammen bryllupsreisen med et strandbryllup i utlandet (les mer om vielse i utlandet), har vi funnet den perfekte strandbrudekjolen fra BHLDN;

brudekjole strandbryllup

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter
0

Legg igjen en kommentar