Thomas og Edyta er to av fotografene bak Etphotography og de er begge store tilhengere av det de kaller «bryllupsfotojournalistikk» (WeddingPhotojournalism på engelsk). «Vi ble så fasinert av å se hvordan bryllupsfotografer i utlandet løp rundt, nesten under bordene for å være mest mulig usynlig samtidig som de fanget viktige og vakre øyeblikk» forteller Thomas. I 2008 ble de tatt opp som medlemmer av den verdensomspennende og ledene organisasjonen WPJA, Wedding Photojournalist Association, som de første fra Norge gjennom tidene, etter dette har det blitt flere prisvinnende bilder hos de begge.

Thomas og Edyta er stadig å se i bryllupsmagasiner som Bryllupsmagasinet, Brides Magazine samt Condé Nast BRIDES Fashion Ideas. Vi synes det er flott at Etphotography tilbyr noe unikt innenfor bryllupsfotografering, nemlig en kombinasjon av bryllupsfotojournalistikk og artistiske bilder, som gjerne tas dagen etter selve bryllupet. De artistiske bildene er rene kunstverk, enten man velger å «Trash the dress» eller å finne andre interessante vinklinger. Ofte går jo selve bryllupsdagen fort og man vil selvsagt være kortest mulig tid borte fra sine gjester, da er det genialt synes vi å ta flere bilder i ettertid, samtidig som man har muligheten til å legge nyfresj sminke/hårstil som ofte henger litt på halv tolv etter en rørende vielse og mye kyssing på kirketrappen. Nedenfor ser dere et bryllup de fikk fotografere på Kypros.

«Trash the dress» er et eksempel på hvordan en bryllupsfotografering kan kombineres med det artistiske elementet

Etphotography tar oppdrag i både inn- og ut-land. Ta kontakt med dem på E-post: thomas@etphotography.eu, www.facebook.com/etphotography.eu1 eller www.etphotography.eu

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter
0

Legg igjen en kommentar