Etphotografy har vi skrevet om tidligere. Thomas er en av fotografene og han har fått spesielt mange positive tilbakemeldinger etter en bryllupsfotografering som foregikk på selveste Operataket. «Tror det ene bildet endte med over 3000 likes, så det er klart at det var ett eller annet spesielt over det» forteller han entusiastisk. Vi ble nysgjerrige og ville høre brudens historie om bryllupsdagen hvor hun giftet seg med sin Roar, og tanken bak bildene på Operataket.

Bruden forteller: «Tanken rundt vårt bryllup var at det skulle være veldig ekte, jordnært, gøyalt og slettes ikke så veldig høytidelig. Vi var nøye på at det ikke måtte bli så veldig stivt og luksuriøst, da vi heller setter pris det litt avslappende og gøyale. Samtidig er jeg en planlegger av de sjeldne, og planla bryllupet vårt nøye i 3 år, for selv om det skulle være jordnært og ekte, så skulle vi kun gifte oss denne ene gangen, så alt skulle være perfekt og alt vi ønsket oss skulle være med. For meg var noe av det viktigste bryllupsbildene, for de skal være minner for resten av livet. Vi bad kun familie og de næreste vennene våre, og de fikk være med gjennom hele dagen vår. Vi har fått mange tilbakemeldinger på at det var et fantastisk bryllup, som var avslappet og morsomt, og det var akkurat det vi var ute etter.»

Vi spurte Jeanette om forhistorien til operabildene; «Jeg ønsket meg ikke typiske bryllupsbilder, men noe som viser hvem vi er. Jeg brukte måneder på å søke på nettet etter fotografer jeg kunne tenke meg og fant til slutt Etphotography, som hadde et bildearkiv jeg aldri har sett maken til. Etphotography tar bilder som betyr noe, de får frem følelser og budskap i bildene. Jeg er poledanser og instruerer, trener og konkurrerer innenfor sporten, og jeg ville ha bilder som var annerledes. Fotografene og jeg diskuterte hva som kunne fungere og ikke fungere, men at polen skulle med var vi helt sikre på, men det store spørsmålet var hvor. Vi vurderte Karl Johans gate, foran slottet, Akershus festning. Men så kom vi på Operaen, jeg ringte operaen med en gang og fikk godkjennelse til å ta brudebildene der, og da var det i boks». «Thomas og Edyta er de mest profesjonelle, ekte, snille menneskene jeg har møtt. De var med oss hele dagen, men allikevel så diskre at man ikke følte at de var der. Vi kunne ikke valgt bedre fotografer, og jeg er så takknemlig for at de tok på seg vårt bryllup og gjorde dagen vår helt perfekt.»

Her er de utrolig vakre Operea-bildene. Takk for at vi fikk dele de Jeanette & Roar!♥

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter
0

Legg igjen en kommentar