Det blir stadig mer vanlig å gifte seg over en helg, hvor gjestene tilbringer en hel helg sammen med brudeparet og gjerne kombinert med en uformell middag/grill-fest på fredagen der hans og hennes venner kan bli litt bedre kjent før selve bryllupsdagen. Da er det også en stor fordel å kunne samle gjestene på ett og samme sted hvor det finnes gode overnattingsmuligheter. Det er de færreste som har mange nok gjesterom til et middels stort bryllup, da blir det litt ekstra intimt og hyggelig om dere har muligheten til å booke et mindre hotell hvor brudeparets gjester er de eneste som oppholder seg på hotellet under bryllupshelgen. Vi har lett og funnet tre aktuelle hoteller i Norge, hvor størrelsen egner seg til et middels stort bryllup med overnatting for ca. 60-90 gjester:

Holmsbu bad

Holmsbu Bad & Fjordhotell ligger vakkert til i det idylliske tettstedet Holmsbu i Hurum kommune, kun 50 minutter fra Oslo og 30 minutter fra Drammen og Drøbak. Det tradisjonsrike hotellet med røtter tilbake til 1880-årene har 94 sengeplasser fordelt på 40 delikate hotellrom. Både hotellrommene, selskapslokalene, baren og restauranten er nylig totalrenovert. Fra hotellet nytes utsikten over Holmsbu, havnen og Drammensfjorden. Holmsbu Hotell står for flere bryllup årlig, både på sommers og vinterstid.

Hovde Gård

Ved utkanten av Trondheimsfjorden, i Ørland Kommune ligger Hovde Gård med hotell, restaurant og spa. Hovde Gård åpnet i mars 2009, etter totalrenovasjon av den gamle husmorskolen med unik historie helt tilbake til 1923. Hotellet har overnatting til 61 personer i 35 delikate rom, selskapslokaler for opp til 100 personer, samt Spa for boende og eksterne gjester. Hovde Gård er et yndet sted for brudepar som vil kombinere eldre gårdshistorie med moderne Spa-fasiliteter.

Sole Hotell – Den gamle Doktorgaarden

Sole Hotell – Den gamle Doktorgaarden har aner tilbake til 1910. Hotellet har en fantastisk beliggenhet med 20 mål park, ved foten av Norefjell og lang strandlinje til Krøderfjorden. På sommerstid bruker de ofte fjorden som en del av bryllupsarrangementet, enten om det er med motorisert passasjerbåt for 50 personer, eller at brudeparet selv kommer roende fra kirken som ligger 500 meter unna. Hotellet har 60 rom, ved bryllup hvor gjestene overnatter og det dreier seg om 50 personer eller mer, bruker de å stenge av hotellet for andre gjester, slik at man har hele gården for seg selv.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter
1

Legg igjen en kommentar