Det er ikke noe som er så eventyrlig som det å komme ut av kirken eller rådhuset og bli hentet av den perfekte bryllupsbilen som står å venter utenfor. For mange brudepar er en vakker og unik bryllupsbil et like viktig romantisk element som selve vielseslokalet, brudekjolen, blomstene og gifteringene.

Vi har snakket med BookAclassic – som tilbyr leie av bryllupsbil til bryllup for enhver smak og til ethvert bryllupstema.

«Når dere bestiller en bryllupsbil til bryllupskjøring hos BookAclassic, skal dere ikke konsentrere dere om noe annet enn å nyte øyeblikket!» – forteller de.

«Sjåførene våre sørger for at bryllupskjøringen blir en perfekt opplevelse.» Hele bryllupet får et eksklusivt preg når bruden og brudgommen stilfullt setter seg ned i lærsetene, lener seg tilbake og nyter bryllupskjøringen med et glass boblende champagne. Når dere vet at feiringen er lagt i de beste hender, kan dere slappe av og nyte alle de fine øyeblikkene.

I tillegg er det ingen tvil om at bryllupsbilen fungerer som en perfekt kulisse til bryllupsbildene deres.

 «Ingen bryllupsbil og bryllupskjøring uten mange fantastiske bilder. Ofte bruker erfarne fotografer bryllupsbilen som kulisse når brudebildene skal tas. En fin måte å underbygge den unike stemningen på den store dagen. Intet viser skjønnheten og høytideligheten så flott som for eksempel en vakker klassisk kongelig Jaguar eller Rolls Royce brudebil. En blankpusset kjølerfigur, lærtrukne eksklusive seter eller en skinnende glatt front innbyr til romantiske feststemte bilder»

«Vi i BookAclassic vet hva vi snakker om, fordi vi har levert bryllupsbiler i mange år. Vårt største ønske er å gjøre dere fornøyd, så dere får tidenes bryllup. Vi svarer på alle spørsmål som dere måtte ha rundt bryllupskjøretøy og veileder dere gjerne, så dere finner den aller beste løsningen for bryllupet deres. Så finn bryllupsbilen på nettsiden vår og få den bryllupsfesten dere har drømt om.»

På hjemmesiden til BookAclassic finner dere også gode tips om hva dere bør tenke på når det gjelder bryllupskjøring.

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter
6

Legg igjen en kommentar