I dag deler vi en brudetrend-shoot av den dyktige fotografen Lara Hotz  – den inneholder tre ulike brudekjole stiler og to boudoir shoots. Stylingen er utført av Stefanie Ingram og de vakre blomsterdetaljene er satt sammen av Jardine Hansen.

Lara_Hotz_Photography-brudekjole-gull-paljetter-boudoir-inspirasjon

Gull paljetter, plomme og oliven

Kombinasjonen av gull, plomme og oliven er noe vi har sett komme spesielt de siste to årene, i sterk kontrast til de duse romantiske pastellfarvene. Den nydelige langermede gullpaljett brudekjolen er fra Aje og vi synes den er helt utrolig flott. Kombinasjonen med naturlige duse toner og et innslag av burgunder gjør stemningen helt perfekt for en utendørs setting, den spesielle blomsterkronen med store blomster i front er også helt fortryllende i brudehåret!

Romantiske blondedetaljer

Den delikate blonde-brudekjolen er fra Kelsey Genna og henter inspirasjon fra det bohemske men også det elegante, stilfulle og glamorøse. Spesielt liker vi det myke romantiske oppsatte brudehåret, den store brudebuketten med grønt innslag, blondeslepet på brudekjolen og den flotte enkle silhuetten på brudekjolen.

Sort eleganse

Denne enkle men elegante sorte paljett brudekjolen fra Rachel Gilbert er glamorøs og dramatisk – det er den perfekte look’en for et sensommer eller høstbryllup!

Bohemsk midtsommer brud

For den bohemske midtsommerbruden er Lover’s Elizabeth Dress fra deres White Magick Collection et perfekt valg. Brudekjolen har både en 1960- og 1970-talls bohemsk edge med de små polka-dottene, den høye halsen og løse ermene. Sammen med en enkel hvit blomsterkrans og dukkeliknende brudesko er dette en look som skulle passe perfekt i et midtsommer bryllupstema!

Sensuell boudoir

New Zealand’s Lonely Hearts har helt utrolig vakkert brudeundertøy. Denne første boudoir look’en i sensuellt rødt er lekker i kombinasjon med en utendørs paradisliknende blomstereng.

Blomster i brudesløret

Denne andre boudoir look’en viser frem Lonely Hearts‘ Lulu blondebody og et nydelig brudeslør. En blomsterkrans holder det hele på plass og de friske blomstene er festet nedover i sløret. Vi synes dette er en smakfull og eventyrlig måte å fotograferes i en boudoir shoot.

Bryllupsfotograf: Lara Hotz Photography for Hooray Magazine | stylist: Stefanie Ingram | styling assistent: Alex Carlyle | hår & makeup: Liv Lundelius | modell: The Agency Models | blomsterdesigner: Jardine Hansen | blomsterassistent: Gina Lasker

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter
2

Legg igjen en kommentar