Bryllupsmesse 2015 Kongsberg Storaas Gjestegaard

Søndag den 25. oktober 2015 er det duket for bryllupsmessen «Ditt eventyr» på Storaas Gjestegaard, Kongsberg. På bryllupsmessen får du  muligheten til å treffe mange spennende utstillere, alt fra bryllups-fotografer, blomsterdekoratører, bryllupskakedesignere og mye mer. Selvsagt er det planlagt et nydelig brudeshow hvor du kanskje finner nettopp din drømmebrudekjole. Her kan du hente inspirasjon og få informasjon om alt du trenger til ditt bryllup. I tillegg kan du vinne mange flotte premier og alle får hver sin goodiebag!

Konferansier: Kathrine Sørland

Tidspunkt: 12.00 – 15.00 og 16.00 – 19.00

Om du tar toget eller bussen til Kongsberg (nærmeste knutepunkt), settes det opp buss fra tog-stasjonen for de som ønsker det.

bryllupsmessen deles det ut smaksprøver på kaker, vin og festmiddag. For forlovere blir det en egen stand med ideer til utdrikningslag.

…Vi har fått muligheten til å gi bort to billetter til bryllupsmessen, send oss en e-post til post@brudeblogg.no med tre ord som skal beskrive ditt drømmebryllup, så trekker vi en heldig vinner fredag den 14 august.

Da er det bare å ønske velkommen til en dag spekket med opplevelser, massevis av bryllups-inspirasjon og spennende øyeblikk!

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter
2

Legg igjen en kommentar