Høsten er bryllupsmessetid og det er ingen hemmelighet at selve brudekjolevisnigen er noe av det de kommende brudene er aller mest opptatte av. Det hviskes, hvines og sukkes i det den ene brudekjolen etter den andre blir vist frem av modeller i alle former og fasonger. Nedenfor ser dere informasjon om det vi anser som høstens vakreste bryllupsmesser, gå ikke glipp av disse!

(fra fjorårets brudekjolevisning i regi av Christiania GlasMagasin, lokasjon: Gamle Logen, fotograf: Heidi Widerøe)

 

Bryllupsmessen: «Deres Dag» den 27. september fra kl 12.00 til 16.30

For femte år på rad inviterer Losby til en storslått bryllupsmesse på Losby Gods.

På messen får du treffe over 30 utstillere, du får med deg en brudecatwalk, foredrag med Pia Haraldsen og Einar Gelius, minikonserter, danseoppvisninger og spennende goodiebags!
Bli inspirert og få en hel dag spekket med opplevelser og spennende øyeblikk!

Les mer og meld deg på her.


 

Bryllupsmesse på GlasMagasinet Stortorvet den 6. og 7. oktober fra kl. 19.30 til 22.00. 

GlasMagasinet Stortorvet inviterer til bryllupsmesse den 6. og 7. oktober fra kl. 19.30 til 22.00.

Det blir visning av brudekjoler, enkel servering, og du kan snakke med fagfolk på alle områder om den store dagen.
Alle som oppretter ønskeliste disse kveldene får i tillegg en flott giveaway pose, og er med i trekningen av en KitchenAid kjøkkenmaskin til en verdi av 6 899 kroner.

Les mer og meld deg på her.


 

Bryllupsmessen «Ditt eventyr» på Storaas Gjestegaard den 22. oktober fra kl. 12.00 –til 15.00 og fra kl. 16.00 til 19.00

Sist men ikke minst tar vi med bryllupsmessen «Ditt eventyr» som arrangeres på flotte Storaas Gjestegaard.

På bryllupsmessen «Ditt eventyr» kan det fristes med brudeshow og messe med mange spennende utstillere. Her kan du hente inspirasjon og få informasjon om alt du trenger til ditt bryllup. I tillegg kan du vinne mange flotte premier og alle får hver sin goodiebag! Du får høre konferansier Kathrine Sørland geleide deg igjennom vakre brudekjoler fra Ski brudesalong, og Storaas Gjestegaard deler ut smaksprøver på bryllupskaker, vin og festmiddag. For forlovere blir det en egen stand med ideer til utdrikningslaget og om noen skulle bli sultne underveis er det gode muligheter for å kjøpe mat og forfriskninger.  Storaas Gjestegaard ordner også med transport slik at hvis du tar toget eller bussen til Kongsberg (nærmeste knutepunkt), vil det settes opp busser fra togstasjonen for de som ønsker det!

Les mer og meld deg på her.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter
2

Legg igjen en kommentar