Tidligere denne måneden var det «New York Bridal Fashion Week» hvor alt fra Haute Couture kreasjoner til brudekjoler man faktisk kan tenke seg å gifte seg i presenteres. De ulike designhusene forteller også noe om hvilke brudekjole-trender vi kan forvente i 2017. Hvilken brudekjole-trend ble din favoritt?


Brudebukser

Denne brudekjolen har et brudebukseben og en arm. Vi har enda ikke sett en norsk brud som har omfavnet «brudebukse-trenden» men denne varianten syntes vi var vakker. Det at huden synes under de påsydde applikasjonene kan fremstå vågalt for noen, men det vil sikkert komme «tryggere» varianter av denne trenden i tiden som kommer. Tyllskjørtet samt blush- og rosatoner holder seg igjennom 2017 også, til vår store glede!

Kroppsslør

Brudelør er et brude-tilbehør som har funnet seg tilbake til trendbildet, i 2017 vil det også være kroppsslør som er sydd fast i brudekjolen eller festet som en kappe. Vi liker effekten av dette og ser for oss at det vil ta seg ekstra bra ut opp kirkegulvet, da sløret nesten blir en overraskelse inntil man ser brudens rygg.

Blomstrete brudekjole

Denne trenden er også stor dette året, så at den er stor i 2017 er bare positivt synes vi! Vi har tidligere skrevet om blomstertrenden for både brud og brudepiker.

«Den nakne bruden»

Kombinasjonen av hvite blonder og nude-stoffer gir inntrykk av en naken brud. Vi synes denne stilen er yndig og vakker, så lenge bruden ikke blir alt for naken.

Påsydde applikasjoner 

Denne Marchesa brudekjolen med påsydde blonde- og blomster-applikasjoner som snirkler seg nedover ermene og brudeskjørtet er helt nydelig.

Brudekjoler med «off-shoulder» og vide ermer

At brudekjolen skal vise bare skuldre har vi allerede sett eksempler på i 2015 og 2016, men denne fasongen kombinert med vide løse vifte-ermer falt vi pladask for. Denne passer for den moderne og romantiske bruden synes vi.

Kort foran

Flere brudekjoler fra NYBFW hadde kort skjørt foran, vi synes dette er en flott stil og man får også vist frem brudeskoene på en helt annen måte for de som ønsker det. Dessuten skaper det en flott bevegelse i skjørtet når man går eller danser når det er folder på brudekjolen.

Glitrende brudekjole

Denne trenden gleder vi oss til å se mere av! Glitrende brudekjoler i gull eller sølv vil ta seg ekstra vakkert ut i dunkel kveldsbelysning, så hvorfor ikke skinne litt ekstra på bryllupsdagen sin?

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter
2

Legg igjen en kommentar