Lilla bryllupstema for høstbryllup

lilla rosa bryllupstema mørklilla bryllupstema lilla bryllupstema

Høstlig bryllupsbord

Dekorasjon til høstbryllup

dekorasjon høstbryllup dekorasjon høstbryllup dekorasjon høstbryllup dekorasjon høstbryllup dekorasjon høstbryllup

Blomster egnet for høstbryllup:

Gerbera3

Gerbera: Det finnes utallige ulike farger å velge av disse blomstene. De er perfekte for dramatiske og moderne buketter, dekorasjoner og oppsatser.

høstbryllup blomster

Bird of Paradise: En eksotisk blomst med grønn stilk som er endel av selve blomsten, som er lys oransje og blå med sølvgrønne blader. Passer bra til et «tropisk» bryllupstema, men fargene og den dramatiske formen gjør at den gjør seg godt til et høstbryllup også.

høstbryllup blomster

Orkide: Ekslusive, eksotiske og i flere nydelige farger passer disse fint til dekorasjoner på bordet og i brudebuketten. Hvite og lyserosa er svært populært i bryllup, men hva med å bruke de i oransje toner for et høstbryllup?

høstbryllup blomster

Gladioler: Disse kommer også i flere ulike farger, hva med mørke lilla? Ettersom dette er en lang blomst vil de ta seg fint ut som bord dekorasjon og pynt ellers i sermoni- og festlokalet.

høstbryllup blomster

Hortensia: Blomsten alene gjør mye ut av seg og er elegant i ulike oppsatser. Fargene bestemmes selvsagt ut fra bryllupstemaet, men disse mørke gjør seg fint i et et høstbryllupstema.

høstbryllup blomster

Bouvardia: Disse små søte blomstene passer ypperlig til knapphullsblomst til brudgommen og forlover. Samtidig har den en svak delikat lukt.

Dekor og lokale for høstbryllupet:

Typiske farger til høstbryllupet er orange- og brunetoner, bli inspirert av det du finner i naturen på denne årstiden. Pynt med blader og grener kombinert med gull og paljetter. Mangfold av levernde lys og lykter gir en romantisk stemning for bryllupsfesten.

høst brudebuketttable2 table

invite

9ca7863aceeb3f3998d20e4cf54f559f

Hva med en intim bryllupsmiddag i en vinkjeller på Losby Gods? De har flere ulike bryllupslokaler og tipser om alt fra make-up artister til transport og fotograf.

losbyKlosteret i Oslo har et romantisk og intim uttrykk for et høstbryllupklosteret-lokaler-1

 

Brudesko:

Øverst fra venste: Gianvito Rossi, Jimmy Choo, Isabel Marant, Monsoon, Monsoon, Manolo Blahnik

Brudekjole til høstbryllupet:

Vakre brudekjoler fra Lazaro med broderier, blonder og volanger. Stroppløse kjoler og havfrue/trompet former går igjen.

lazaro-fall

Headpiece til brudehåret:

Anna Campbell har fantastiske brudekjoler, men har også ulike tilbehør til bruden, som disse fine headpiecene som kan erstatte både tiara og slør. Tilbehøret til brudehåret kan bestilles fra hjemmesiden, ellers så er nærmeste forhandler i Danmark.

 annacampbell2
headpiece anna campbell