Fotograf Holien Mo

«Jeg husker dagen jeg fant ut at jeg ville bli fotograf. Reklamefotograf var drømmen. Store oppdrag og enda større budsjett. Den drømmen holdt jeg på i flere år, men når jeg virkelig tenkte meg om var det ikke det jeg ville gjøre. Bildene jeg virkelig likte var ikke de store produksjonene, men derimot ekte mennesker og ekte øyeblikk. Jeg ble mer og mer interessert i portrett- og bryllupsfotografi, aller helst med et dokumentarisk preg, og i dag er det nettopp det jeg fokuserer mest på».

Åsmund holder til i Rælingen, like utenfor Lillestrøm, men er tilgjengelig for oppdrag i hele Norge og internasjonalt. Ta kontakt med ham på E-post: aasmund@holienmo.no, www.facebook.com/fotografholienmo eller www.holienmo.no (Holien Mo ble kåret til Årets Bryllupsfotograf 2009 av Ditt Bryllup – “Reportasjefoto vant” )

bryllupsfotograf

Fotograf: Holien Mo

Fotograf Jan Ivar Vik

«Jeg kombinerer bryllupsfotografering med dokumentarfoto. Jeg fanger de naturlige hendelsene og øyeblikkene som utspiller seg i løpet av bryllupsdagen og dokumenterer dagen fra morgen til kveld uten å påvirke de naturlige øyeblikkene som utspiller seg. Jeg er flue på veggen og jobber på en diskret måte som ikke forstyrrer verken brudepar eller gjester. Det gir de beste og mest naturlige bildene og gir rom for at både brudeparet og gjestene kan slappe av og være seg selv og det– og ha en fantastisk dag!» – forklarer han.

Jan Ivar er bosatt i Sarpsborg, men han tar oppdrag over hele landet. Ta kontakt med ham på E-post: post@vikfoto.nowww.facebook.com/vikfoto eller www.vikfoto.no

bryllupsfotograf

Fotograf: Jan Ivar Vik

Fotograf Sandra Åberg

«For meg handler bryllupsfotografering om å fange historien, følelsene, humøret og kjærligheten mellom to mennesker, og jeg nyter hvert minutt av det». Sandra Åberg er en svensk/dansk brudecouture- og bryllups-fotograf, og bildeseriene hennes har blitt publisert i magasiner som Vogue, Cosmopolitan Bride ,Brides Magazine og mange flere. «Et bryllup er et så spesielt og minneverdig arrangement og bør behandles ettersom. Våre brudepar blir mer som venner enn kunder og det er egentlig der magien skjer! Det er rett og slett en helt spesiell gave til å være en så stor del av noens bryllupsdag , og vi kunne ikke tenke meg å gjøre noe annet!»

Ta gjerne kontakt med Sandra på E-post: wedding@sandraaberg.com, www.facebook.com/sandra.aberg.photography eller www.wedding.sandraaberg.com

Fotograf: Sandra Åberg

Fotograf: Sandra Åberg

Fotograf Etphotography

Thomas og Edyta er to av fotografene bak Etphotography og de er begge store tilhengere av det de kaller «bryllupsfotojournalistikk» (WeddingPhotojournalism på engelsk). «Vi ble så fasinert av å se hvordan bryllupsfotografer i utlandet løp rundt, nesten under bordene for å være mest mulig usynlig samtidig som de fanget viktige og vakre øyeblikk» forteller Thomas. I 2008 ble de tatt opp som medlemmer av den verdensomspennende og ledene organisasjonen WPJA, Wedding Photojournalist Association, som de første fra Norge gjennom tidene, etter dette har det blitt flere prisvinnende bilder hos de begge.

Etphotography tar oppdrag i både inn- og ut-land. Ta kontakt med dem på E-post: thomas@etphotography.eu, www.facebook.com/etphotography.eu1 eller www.etphotography.eu

Fotograf: Etphotography

Fotograf Redijus Anikanovas

«Jeg er inspirert av kjærlighet» – forteller Redijus Anikanovas. “Et hvert bryllup har sine unikheter som bidrar til å skape en magisk dag – og det er min jobb å fange øyeblikkene som oppstår. Du vil aldri se meg løpe rundt folk og fortelle dem hva de skal gjøre, hvordan de skal stå foran kamera eller posere. Mitt mål er å være usynlig, en flue på veggen som fanger uforglemmelige øyeblikk når de oppstår, en dansende brud som faller i armene på sin vakre mann, øyne med beundring, øyne med en uendelig glede, øyeblikket når de to elskende øynene møtes for å bekrefte høylytt uttalt “Ja, det gjør jeg”. Derfor er min hensikt alltid å skape bryllups historier, en slags helhetlig mosaikk fra de naturlige øyeblikkene som jeg har fryst tiden med på mitt kamera”.

Redijus Anikanovas er opprinnelig fra Lithauen men har jobbet i Norge i flere år og vil fortsette å satse på bryllupsfotografering her. Ta kontakt med ham på E-post: bryllup@redijus.com, www.facebook.com/redijusphotography eller www.redijus.com.

bryllupsfotograf

Fotograf: Redijus Anikanovas