Candy Bar by Tereza Tereza

Candy Bar by Tereza & Tereza benytter både dekorering- og design-talentet sitt for å skape det perfekte kakebordet og Candy Bar til nettopp ditt bryllup og tema. Candy Bar konseptet dukket først opp i USA og UK, men vi tror stadig flere ønsker å ha dette til bryllup fremover, ikke nøl med å ta kontakt med dem for en prat angående konsept og budsjett for Candy Bar’en til ditt bryllup.

kakebord_candybar_brudeblogg

 

Sverre Sætre

Sverre Sætre Konditori i Oslo lager spesielle bryllupskaker skreddersydd for nettopp ditt bryllup og de synes det er ekstra hyggelig å kunne tilby noe mer enn et lite utvalg standardiserte kaker. Kom gjerne innom dem for prøvesmaking og en prat i Niels Juels gate 70b på Briskeby eller kontakt dem på E-post: post@sverresaetre.no Telefon: +47 22445400 eller på Facebook.

Pascal

Pascal høster international anerkjennelse for sine produkter og er innlemmet i presitisjetunge selskap som Relais Dessert International og Guide des Croqueurs de Chocolat. Han regnes som en av verdens beste konditorer. Til bryllupsdagen da kun det beste er godt nok anbefaler er det mange som velger Pascals pasjonsfruktmousse. Dette er en lett syrlig desserkake som har høstet international anerkjennelse. Pyntet med svaner i sukker og servert med bringebærcoulis vil den være en perfekt avslutning på bryllupsmiddagen.Alle Pascals bryllupskaker kan fås glutenfri, dvs den øverte kaken til 6 pers er glutenfri. Ta kontakt for mer informasjon post@pascal.no

bryllupskake

ToneroseDesign

Tone er en dame fra drammen som kan lage de lekreste kaker til spesielle anledninger. Tone tar gjerne imot kakeønsker og kan selvsagt lage en kake ut fra et bilde dere har funnet på nettet. Hos ToneroseDesign kan få akkurat det du vil, og hun synes det er spesielt hyggelig med personlige bryllupskaker.

I tillegg til å lage eksklusive designkaker, kan hun også hjelpe til med å gjennomførte fargekoordinerte kakebord med vakre trykksaker.

bryllupskake