Premium Bryllup

Premium Bryllup er et produkt av Falck Nordic AS som leverer alt du behøver av eksklusive trykksaker til ditt bryllup. I tillegg til trykksaker på papir, kan du bestille eget design til vin- , vann- og champagneflasker. Du velger selv bilder og tekst, og de vil hjelpe deg med å komme fram til ditt drømmedesign, eller sørge for at etikettene er i tråd med deres eget bryllupstema/monogram. Flasker med egen etikett kan brukes til mye mer enn selve bryllupsdagen slik som bryllupsinvitasjoner, forlovergave, utdrikningslag, takkekort, markering av bryllupsdag etc. Mulighetene er mange!

Kortet Mitt

Marlen fra Kortet Mitt giftet seg 2008 og har siden da fulgt med på design og ideer til bryllup og spesielt innen bryllupsinvitasjoner. Marlen kommer opprinnelig fra Honduras i Latin- Amerika, men flyttet til Norge samme året hun giftet seg. Hun ble ikke videre imponert av utvalget vi hadde i Norge på den tiden og bestemte seg for å etablere selskap, Kortet Mitt ble resultatet av dette. Marlen forteller at hun har funnet en god balanse mellom det temperamentsfulle (romantiske) latinamerikanske, med det tradisjonsrike norske, så har jo også trendene endret seg mye de siste årene da mye inspirasjon kommer fra USA. Kortet Mitt leverer håndlagede produkter, samt alle materialer du trenger for å lage dine egne invitasjoner. Kortet Mitt har alt fra forskjellige typer papir til brosjer og pyntegjenstander slik som Pom Pom’s etc.

For kort tid siden fikk Kortet Mitt en henvendelse fra en kunde som allerede hadde kjøpt invitasjoner, men som angret seg veldig. Nå står Kortet Mitt for alt fra bryllupsinvitasjoner til menyer og bordkort, og Marlen gleder seg stort til å levere sluttresultatet over til kunden som gifter seg på selveste nyttårsaften. Marlen tilbyr alt fra «save the date» kort til bryllupsinvitasjoner, bordkort, menyer og alt annet av papir & trykk, samt dekorasjon. Hun lager gjerne en pakke slik at alt følger en rød tråd. Ta kontakt med Kortet Mitt via websiden, facebook eller instagram!

Din Bryllupsinvitasjon

Etter flere henvendelser fra familie og venner, sist men ikke minst hennes datters bryllup, der de ønsket en helt spesiell og unik design på invitasjoner, bordkort menyer osv. bestemte Maria seg for å starte opp dinbryllupsinvitasjon.no. Din Bryllupsinvitasjon hjelper dere med å lage en helhetlig rød tråd på trykksakene, enten det gjelder save the date, invitasjoner, menyer, kirkeprogram eller takkekort. Finner du noe du liker, eller lurer på noe, så send dem en e-post på post@dinbryllupsinvitasjon.no så hjelper de deg. Den siste store trenden innen bryllupsinvitasjoner er at invitasjonene er i små dekorerte esker. Eskene kan pyntes og bli helt lik selve invitasjonens forside om man ønsker det, med monogram, brudeparets navn og dato. De kan pyntes med silkebånd, sløyfer, rhinstone spenner osv, så mulighetene er mange. Det blir jo «det lille ekstra» og litt annerledes invitasjoner når de ligger i en slik pyntet eske med silkepapir rundt selve bryllupsinvitasjonen. Din Bryllupsinvitasjon kan også levere eskene disse uten pynt, dersom bruden ønsker å stå for pynten selv. Tidligere i sommer stod Din Bryllupsinvitasjon for alt av trykksaker til Egor Filipenko (fra Skal vi danse på TV2) og hans Benedicthe Bjerke da de giftet seg. Brudeparet valgte en veldig populær serie med blonder, silkebånd og to søte små hjerteperler. Ta kontakt med Din Bryllupsinvitasjon via websiden, facebook eller instagram!

Her vil det etter hvert komme forslag til flere leverandører. I mellomtiden kommer litt inspirasjon til bryllupsgjestebok:

gjestebok inspirasjon