Torhild Kristine er en freelance make-up artist som har gått på Art Complexion make-up skole. Hun har bred erfaring som inkluderer catwalk, TV, magasinarbeid, photoshoots, sminkekurs, brudesminke m.m. For tiden etablerer Torhild Kristine en sminkesalong i Bergen. I salongen vil du finne eksklusive produkter håndplukket etter måneders arbeid med å finne ren kvalitet.Blogg, kontaktinformasjon og flere porteføljeutdrag finner du på websiden hennes. Les også hennes 10 sminketips for kommende bruder.

brudesminke-freelance-makeup-artist-bryllup

Fotograf: Lene Solvang Make-up/hår: Torhild Kristine

Janne Opstad Eriksen har jobbet som frisør med svennebrev siden 2009 og har utdannet seg som make-up artist gjennom Artcomplexion make-up skole. Hun gjør også «bli ny» for KK.  Janne jobber freelance på Østlandet som både make-up artist og hårstylist. Skulle dere ønske å ta kontakt med Janne, finner dere mer info om henne og brudesminke/brudehår på websiden hennes.

brudesminke

Fotograf: Stine Falstad Make-up/hår: Janne Opstad Eriksen Modell: Sophie/pholk

Makeup- og skjønnhets-blogger Marie Overskott er utdannet make-up stylist som holder til på Østlandet. Skulle dere ønske å ta kontakt med Marie, finner dere mer info om henne og brudesminke på bloggen hennes, les også intervjuet vi hadde med henne om trender innen brudesminke.

brudemakeup

Make-up/hår: Marie Overskott