På Brudeblogg skal du finne inspirasjons-bilder og artikler om alt fra det å finne brudekjolen til brudetilbehør, bryllupslokaler, bryllupsblomster og dekorasjon, samt spennende destinasjoner for bryllupsreisen. Her skal du finne bryllupsleverandører, bryllupsdekor, brudekjoler og brudetilbehør i alle prisklasser. Les mer om jentene bak Brudeblogg nedenfor.

 

Brudeblogg EvaBrudeblogg-Eva / eva@brudeblogg.no

Eva har bakgrunn fra tekstilbransjen og stod selv som brud i 2013. Hun innså at det mangler et sentralt sted å la seg inspirere av kjoler, brudetilbehør og dekorasjon. Så fort diverse bryllupsmagasiner er lest fra «cover til cover» står man dessverre igjen ganske så alene. Eva ønsker at Brudeblogg skal være et sentralt sted å samle ideer til forskjellige typer av bryllup/bruder, med ulike økonomiske rammer.

 

Brudeblogg AinaBrudeblogg-Aina / aina@brudeblogg.no

Aina har også jobbet flere år innen tekstilbransjen og har tidligere drevet en moteblogg. Aina er opptatt av at dagens brud skal tørre å gå mot strømmen, det å gifte seg skal ikke å innebære at man må inn i en viss «brude-rolle». Det er derimot viktig at man føler seg som «seg selv» på den store dagen (så godt det lar seg gjøre). Velg en brudekjole og et bryllupstema som representerer den du er, og kjolen trenger ikke en gang å være hvit!