For mange bruder er det å finne «den rette brudekjolen» nesten vanskeligere enn det å finne «den rette mannen». Vi tok turen til Kristins brudesalong for å snakke mer om «det vanskelige brudekjolevalget» og ikke minst se på noen lekre brudekjoler. Kristins har siden 2010 holdt til i et flott bygg i Bygdøy Allé, i Oslo, og her treffer du brudekjole-ekspertene Camilla, Stine, Sandra, Karine og Linn. Sistnevnte har over 18 års erfaring og har dermed sendt utallige lykkelige bruder ut døren med drømmekjolen sikret til den store dagen. «Dagens bruder er ofte litt eldre enn før, og flere av disse har lagt drømmen om en prinsessekjole på hyllen, de ser etter en stilfull og elegant brudekjole» – forteller Linn, «noen gifter seg også for andre gang». «Noen av brudene skal gifte seg et spesielt sted eller å ha et spesifikt tema, da er det dette de ønsker å ta utgangspunkt i når de skal velge brudekjolen». For oss i Brudeblogg er det ingen tvil om at vi har kommet til rett sted, Kristins har et rikt utvalg av både farger, stoffer og stiler, og godt over 450 ulike brudekjoler nærmest bugner i salongen. Flere av kjolene har også kort leveringstid eller har mulighet for ekspresslevering mot et tillegg i prisen, så er du sent ute er det ikke dumt å ta turen nettopp hit. Da det var nydelig vårsol i Oslo tok vi til gatene sammen med fotograf Øystein Andreas Bjerke og søte Ida og Ingrid for å ta bilder av noen av de flotte brudekjolene du akkurat nå finner i brudekjole-utvalget hos Kristins.


Her har Ingrid på seg en Watters Wtoo Kennedy (19.900 kr.) Leveringstid på disse kjolene er ca. 4 mnd. Det er også muligheter for ekspresslevering på ca. 8 uker mulig mot et tillegg i prisen.


Her har Ida på seg en Watters Wtoo Lenora (17.900 kr.) Denne modellen kan leveres både med og uten strass og kommer også i andre fargenyanser som champagne og blush. Brudekjolen kan vanligvis leveres på ca. 4 mnd, det er også muligheter for ekspresslevering på ca. 8 uker mot et tillegg i prisen.

Her har Ingrid på seg en Tara Kelly 2700 (29.900 kr.) Leveringstiden på denne kjolen er ca. 5-6 mnd, de tilbyr ekspresslevering på ca. 3 mnd mot et tillegg i prisen. Brudekjolen kommer også med lyst for.


Her har Ida på seg en Watters Wtoo Marnie (16.900 kr.) . Denne brudekjolen kommer  også i andre nyanser som ivory. Leveringstiden er vanligvis ca. 4 mnd. Det er også muligheter for ekspresslevering på ca. 8 uker mulig mot tillegg i prisen.

Her har Ingrid på seg en Stella York 6245 (19.900 kr). Leveringstiden er ca. 4 mnd. Det er muligheter for ekspresslevering mot et tillegg i prisen, da er leveringstiden ca.2-3 mnd. Denne brudekjolen kommer også i ivory.

Her har Ida på seg en Pronovias Orma (22.900 kr). Leveringstiden på denne modellen er stort sett mellom 2-3 mnd. Denne brudekjolen var i blush, men den kommer også i flere farger, slik som ivory.

Her har Ingrid på seg en Jesus Peiro 6016 (26.900 kr.) Leveringstiden er ca. 8 uker. Det matchende brudesløret koster 3900 kr.

Her har Ida på seg en Tara Keely 2609 (29.900 kr.) Leveringstiden på denne brudekjolen er vanligvis ca. 5-6 mnd, det er muligheter for ekspresslevering på ca. 3 mnd mot et tillegg i prisen.
Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter
2

Ett svar til “Det vanskelige brudekjolevalget”

  1. Ingrid Elise sier:

    Nydelige bilder og kjoler!!! <3

Legg igjen en kommentar